maandag 21 november 2016

4 x echo park Hello Winter/ Kerst

Wat een weekend, storm buiten en storm binnen. 2x Wat gewonnen wat een feest. Gisteren lekker zitten freubelen. Kaartjes gemaakt uit het paper pads van Echo Park Hello winter. Dit blokje is nog van vorig jaar, maar blijft toch mijn favoriet.
Op de één of andere manier krijg ik door deze kleuren veel inspiratie met onderstaande 4 kaarten als resultaat.
 
 
 
Werkse en knutselse iedereen.

zondag 20 november 2016

Beterschap

Goedemorgen allemaal. Hier aan de kust is het heel slecht weer, storm en fikse regenbuien. Echt weer om te gaan knutselen. Kachel aan, bakkie er bij, muziekje aan....heerlijk.
Gisteren kreeg ik een leuk berichtje.  Ik was Winnaar Give Away! Goed begin van het weekend, dank je wel Margot. Tevens wil ik nog even bij Margot blijven. Door haar werd ik geïnspireerd voor een leuke beterschapskaart. Zie hieronder eerst de kaart van Margot en dan mijn versie:
Nog een beterschapskaart gemaakt voor de voorraad. Achteraf vind ik hem wel een beetje druk. Kleuren kloppen wel, maar ik ben er toch niet helemaal tevreden over :)
Nu dus echt aan de knutsel. Iedereen een fijne zondag.

maandag 14 november 2016

Nog wat Kerst

Vorig jaar had ik al meer kerstkaarten gemaakt dan nu. Sprinten dus. Ideeën zat, maar net als bij vele...tijd tekort. Hier dan weer 2 kaartjes. Sneeuwpop en pinguïns blijven een geliefd onderwerp.
 

vrijdag 11 november 2016

3x Pillow box.

Hallo allemaal. Deze week eens heerlijk zitten knutselen. Allemaal opdrachtjes voor mijn werk. Badges met naam voorzien, dit met de computer gedaan i.p.v. namen schrijven met een stift. Labeltjes, vergeten een foto te maken, oeps. Ook wilde een collega een kaart waar ze geld in ging doen. Het had geen haast. Pas had ik de craftable Pillow box van MD aangeschaft.
Kost wat, maar dan heb je ook wat. I.p.v. een kaart dus een doosje gemaakt. Wat een fijne mal, een aanrader. Eén keer snijden en direct helemaal klaar om te beplakken. Ook het dichtvouwen is makkelijk. Gelijk maar 3 verschillende gemaakt, zodat mijn collega kon kiezen. Het is de bruin met blauwe variant geworden.
Ook het papier van Eline met vlinders, postzegels weer eens gebruikt. Kortom, ik ga er zeker meer maken. Ook leuk voor Kerst om aan mijn managers te geven.

Iedereen een fijn weekend.


dinsdag 8 november 2016

Een beetje wit

Op verschillende blogs zag ik witte kaarten voorbij komen. Wat vind ik ze mooi. Ik heb nu ook een poging gewaagd om een beetje witte kaart te maken.
 

zondag 6 november 2016

Pinguïns

Eindelijk tijd om met de pinguïn mal wat te gaan doen. Wat zijn ze leuk, ik ben er helemaal verliefd op ze. Bij enkele bloggers zag ik het mooie papier van Lawn Fawn voorbij komen. Toch ook maar gekocht ;)
M.n. dit papier gebruikt voor de sjaaltjes, wanten en mutsen.
Hier dan het resultaat.
Ook de Kerstman en ijsbeer kregen een gezellige muts.

Fijne zondag nog.